Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 950 g wody
- 20 g soli
- 3 liście laurowe, suszone
- 3 gałązki tymianku, świeżego
- 3 gałązki rozmarynu, świeżego
- 1 czubata łyżeczka nasion kolendry
- 1 łyżeczka ziaren pieprzu czarnego
- 180 g różyczek kalafiora, pokrojonych na 2-3 cm kawałki
- 90 g marchewki, pokrojonej w 1 cm plastry
- 90 g różyczek brokułu, pokrojonych na 2-3 cm kawałki
- 30 g soku z cytryny, świeżo wyciśniętego (patrz wskazówka)
- Voeding
- per 1 słoik
- Calorieën
- 197.7 kJ / 47.3 kcal
- Eiwitten
- 2.7 g
- Koolhydraten
- 10.1 g
- Vetten
- 0.7 g
- Verzadigd vet
- 0.2 g
- Vezels
- 3.1 g
- Natrium
- 2644.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Korzenna herbata z wanilią i malinami
25 Min
Grzybki marynowane
6 Std. 30 Min
Rozgrzewająca herbata z hibiskusa
30 Min
Surówka rainbow slaw (TM5)
15min
Żurek z trawą cytrynową i wasabi
45min
Grzyby z czosnkiem
20 Min
Indyjskie racuszki cebulowe (bhaji) z dipem kolendrowym (TM6)
35 Min
Topinambur po prowansalsku
50 Min
Sezamki
1h 50min
Pieczona ryba masala
1 Std. 15 Min
Wegańskie „flaczki” z ciecierzycą i boczniakami
30 Min
Kimchi
49h 40 min