Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sos jeżynowy
- 300 g jeżyn, świeżych
-
30
g syropu z agawy
of 30 g miodu
Spód ciasteczkowy
-
350
g ciastek owsianych
of 350 g ciastek pełnoziarnistych - 80 g masła, pokrojonego na kawałki
Masa serowa
- 150 g jeżyn, świeżych
-
750
g serka kremowego, śmietankowego, podzielonego na kawałki
of 750 g twarogu sernikowego, z wiaderka, podzielonego na kawałki - 200 g jogurtu typu greckiego
- 160 g cukru
-
1
łyżeczka cukru waniliowego, wykonanego w TM
of 2 łyżeczki cukru wanilinowego - 4 jajka
-
25
g skrobi ziemniaczanej
of 25 g skrobi kukurydzianej - 1 łyżka skórki otartej z cytryny, ekologicznej, bez białych błonek
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 923 kJ / 220 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 13 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 0.7 g
- Natrium
- 83 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Babka kawowa z Varomy z solonym sosem karmelowym
3h
Trufle kawowe
30min
Sernik z rabarbarem
7h 30min
Bakaliowiec
2 godz. 50 min
Ciastka francuskie z makiem
1h
Piernik z Varomy
1h 40min
Ciasto bananowo-kakaowe z orzechami
1h 10min
Sernik gianduia
11 Std.
Sernik bananowy
7 godz. 55 min
Sernikobrownie z malinami
6 Std. 40 Min
Sernik jogurtowy z brzoskwiniami
15h
Sernik kokosowo-czekoladowy
10h 25min