Compatibele versies
Dwukolorowy budyń kakaowo-truskawkowy
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Budyń kakaowy
- 1000 g mleka
- 75 - 100 g cukru (patrz wariant)
- 40 - 50 g skrobi ziemniaczanej
- 30 g kakao naturalnego, niesłodzonego
- 2 jajka
Budyń truskawkowy
-
400 - 500
g truskawek, świeżych
of 400 - 500 g truskawek, mrożonych, uprzednio rozmrożonych - 500 g mleka
- 50 - 75 g cukru (patrz wariant)
- 40 - 50 g skrobi ziemniaczanej
- 2 jajka
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 600.6 kJ / 143.6 kcal
- Eiwitten
- 4.9 g
- Koolhydraten
- 22.3 g
- Vetten
- 4.5 g
- Verzadigd vet
- 2.3 g
- Vezels
- 1.3 g
- Natrium
- 56.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gęsty budyń – 600 g
15min
Deser z kaszy manny
20 min
Ryż na mleku; Karmelizowane jabłka z cynamonem
40 min
Dwukolorowy budyń waniliowo-czekoladowy
25min
Kasza manna
15min
Ryż na mleku z musem malinowym
1 Std. 5 Min
Kasza manna; Śmietanowy sos truskawkowy
20 min
Budyń czekoladowy
10min
Pudding truskawkowy
2h 35 min
Malinowa kasza manna z sosem waniliowym
30 min
Kisiel cytrynowy
10min
Płynny budyń – 1200 ml
15min