Esparguete arrabiata com atum

Esparguete arrabiata com atum

4.6 11 beoordeling
Voorbereiding 5min
Totaal 30min
6 doses

Ingrediënten

  • queijo parmesão cortado em pedaços
    80 g
  • dentes de alho
    2
  • malagueta vermelha s/ sementes, picada
    1
  • azeite
    40 g
  • tomate em pedaços
    800 g
    800 g tomate fresco, cortado em pedaços
  • atum em lata, em óleo escorrido
    300 g
    300 g atum de lata, em água, escorrido
  • folhas de manjericão mais q.b. p/ guarnecer
    10 - 12
  • açúcar
    ½ - 1 c. chá de
  • sal marinho
    10 g
  • pimenta preta
    ½ c. chá de
  • água
    1200 g
  • sal
    1 c. chá de
  • azeite
    1 fio de
  • esparguete (ver alternativa)
    320 g

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 dose

Natrium 643.7 mg
Eiwitten 28.7 g
Calorieën 1947 kJ / 465.3 kcal
Vetten 16.3 g
Vezels 4.5 g
Verzadigd vet 4.2 g
Koolhydraten 51.7 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...