Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g fresh parsley, leaves and tender stems (see Tip)
- 10 g fresh savory, in sections (3 cm/1 in.)
- 10 g fresh thyme, leaves and tender stems, in sections (3 cm/1 in.)
- 30 g fresh mixed herbs and greens, e.g. oregano, chervil, celery leaves, carrot fronds (see Tip)
-
150
g carrots, cut into pieces
of 150 g parsnips, cut into pieces - 100 g celery stalk with leaves, cut into pieces
-
100
g green onions, cut into pieces (1-2 cm or ½ in.-¾ in.)
of 100 g leeks, cut into pieces (1-2 cm or ½ in.-¾ in.) - 165 g coarse salt (see Tip)
- Voeding
- per 2 jars
- Calorieën
- 1111.3 kJ / 265.6 kcal
- Eiwitten
- 10.8 g
- Koolhydraten
- 30.7 g
- Vetten
- 4.5 g
- Verzadigd vet
- 1.3 g
- Vezels
- 28.8 g
- Natrium
- 64226 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tomato Ketchup
1h 15 min.
Three Course Meal for 2 - Vegetable Soup, Chicken Pie with Rice & Steamed Apple
1 godz. 20 min
Boiled Eggs
20min
Apple Tart (TM6)
Žádné hodnocení
Rosti canapé cups with Thermomix cutter
40min
Meatloaf
1 godz. 20 min
Mushroom and White Wine Cream Sauce
30 min
Asparagus Cream Soup
25min
Saskatoon Berry Jam
35min
Plant-Based Alfredo Sauce (Matthew Kenney) Metric
1 godz. 30 min
Basil Peach Sorbet
10 min
Vegetable Stir Fry with Eggs and Rice (Hestan Cue™) Metric
40min