Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g fresh parsley, leaves and tender stems (see Tip)
- 10 g fresh savory, in sections (3 cm/1 in.)
- 10 g fresh thyme, leaves and tender stems, in sections (3 cm/1 in.)
- 30 g fresh mixed herbs and greens, e.g. oregano, chervil, celery leaves, carrot fronds (see Tip)
-
150
g carrots, cut into pieces
of 150 g parsnips, cut into pieces - 100 g celery stalk with leaves, cut into pieces
-
100
g green onions, cut into pieces (1-2 cm or ½ in.-¾ in.)
of 100 g leeks, cut into pieces (1-2 cm or ½ in.-¾ in.) - 165 g coarse salt (see Tip)
- Voeding
- per 2 jars
- Calorieën
- 1111.3 kJ / 265.6 kcal
- Eiwitten
- 10.8 g
- Koolhydraten
- 30.7 g
- Vetten
- 4.5 g
- Verzadigd vet
- 1.3 g
- Vezels
- 28.8 g
- Natrium
- 64226 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Black garlic and onion jam
55min
Mirepoix or Vegetables for Soup or Stew
25min
Pickled Grated Carrots (TM6)
45min
Plum Clafoutis (TM6)
Geen beoordelingen
Stuffed Peppers with Rice and Tomato Sauce
1h
Baked Mashed Potato Monsters
3 Std. 5 Min
Gluten free plain flour
Geen beoordelingen
Zucchini and Ginger Marmalade
40min
Versatile chunky soup
50min
Grated Carrot Salad (TM6)
10min
Obatzter (cheese spread)
10min
Basic Soup Purée
45min