Gelados de tahini e amêndoa

Gelados de tahini e amêndoa

5.0 1 beoordeling
Voorbereiding 20min
Totaal 14u.
16 doses

Ingrediënten

  • amêndoa s/ pele
    80 g
  • açúcar amarelo
    150 g
  • gemas de ovo
    6
  • pasta de sésamo (tahini)
    70 - 80 g
  • leite
    270 g
  • vagem de baunilha só as sementes
    1
  • natas, min. 30% de gordura
    550 g
  • chocolate preto (70% cacau) partido em pedaços
    200 g
  • óleo de coco
    40 g
  • mel
    20 g
  • sal mais q.b. p/ temperar
    ½ c. chá de

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 dose

Natrium 126.7 mg
Eiwitten 5 g
Calorieën 1420.8 kJ / 339.6 kcal
Vetten 27.6 g
Vezels 2.3 g
Verzadigd vet 14.5 g
Koolhydraten 19.9 g

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...