Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de anacardos crudos (remojados previamente en agua durante 1 hora)
- 240 g de agua
- 10 g de aceite de oliva virgen extra
- 20 g de mantequilla
- 10 g de jengibre fresco
- 2 dientes de ajo
- 750 g de tomate triturado en conserva
- 1 hoja de laurel seca
- 1 pellizco de chile seco desmenuzado (optioneel)
- ½ cucharadita de azúcar moreno (optioneel)
- ½ cucharadita de sal
- 1 cucharadita de curry en polvo
- 1 cucharadita de garam masala
-
400 - 500
g de queso fresco de vaca cortado en rectángulos de 1-2 cm de grosor
of 400 - 500 g de tofu firme - 1 cucharadita de cilantro fresco picado
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1451 kJ / 347 kcal
- Eiwitten
- 18.4 g
- Koolhydraten
- 4.59 g
- Vetten
- 28.34 g
- Vezels
- 1.95 g
Alternatieve recepten
Crumble estilo indio
1h
Patatas asadas Tex-Mex veganas
9 Std. 25 Min
Pakora de berenjena con salsa de yogur
1h
Tacos vegetales de lentejas con dip de tofu
4h 30min
Samosas vegetarianas
1h 45min
Curry indio de verduras
40min
Curry verde con berenjenas
30min
Arroz con plátano al curry
40min
Pasta de curry rogan josh - Subcontinente indio
10min
Curry de garbanzos (Chana masala)
20min
Tacos de chile vegetarianos
30min
Garam masala - Subcontinente indio
5min