Apparaten en Accessoires
Mini Spaanse koningstaart (Mini Roscón de Reyes)
Voorbereiding 30min
Totaal 3u.
12 stuks
Ingrediënten
Aanzetdeeg
-
melk80 g
-
verse gist10 g
-
suiker1 tl
-
broodbloem130 g
Deeg
-
suiker120 g
-
citroen liefst biologisch, enkel de schil, zonder wit merg1
-
sinaasappel liefst biologisch, enkel de schil, zonder wit merg1
-
melk60 g
-
boter op kamertemperatuur70 g
-
eieren2
-
verse gist20 g
-
oranjebloesemwater (zie tip)30 g
-
broodbloem450 g
-
zout1 snuifje
Opbouw en afwerking
-
ei losgeklopt1
-
gemengd gekonfijt fruit naar eigen smaak100 - 150 g
-
amandelvlokken30 g
-
suiker (bevochtigd met een paar druppels water)50 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
8.03 g
Calorieën
1268 kJ /
303 kcal
Vetten
7.58 g
Vezels
1.87 g
Koolhydraten
50.72 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Traditionele recepten
47 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Volcano Steak Burgers
Geen beoordelingen
Cookie Monster Cheesecake IJs
8u. 25min
Toast van Maïsbrood met Gepekelde Eierdooier en Hollandaise Saus
12u. 20min
De eerste hap: Vruchtenpuree
Geen beoordelingen
Glutenvrije, Vegan Linzen Wraps
Geen beoordelingen
Smoothie trio
10min
Lactosevrije Luikse Wafels
1u. 30min
Gemengde bessen taartjes
Geen beoordelingen
Bevroren aardbeidaiquiri
10min
Glühwein
15min
Vijfzaden energierepen
1u. 45min
Koekjes met chocoladedragees
1u.