Apparaten en Accessoires
Mini Spaanse koningstaart (Mini Roscón de Reyes)
Voorbereiding 30min
Totaal 3u.
12 stuks
Ingrediënten
Aanzetdeeg
-
melk80 g
-
verse gist10 g
-
suiker1 tl
-
broodbloem130 g
Deeg
-
suiker120 g
-
citroen liefst biologisch, enkel de schil, zonder wit merg1
-
sinaasappel liefst biologisch, enkel de schil, zonder wit merg1
-
melk60 g
-
boter op kamertemperatuur70 g
-
eieren2
-
verse gist20 g
-
oranjebloesemwater (zie tip)30 g
-
broodbloem450 g
-
zout1 snuifje
Opbouw en afwerking
-
ei losgeklopt1
-
gemengd gekonfijt fruit naar eigen smaak100 - 150 g
-
amandelvlokken30 g
-
suiker (bevochtigd met een paar druppels water)50 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
8.03 g
Calorieën
1268 kJ /
303 kcal
Vetten
7.58 g
Vezels
1.87 g
Koolhydraten
50.72 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Traditionele recepten
47 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse
Geen beoordelingen
Toast van Maïsbrood met Gepekelde Eierdooier en Hollandaise Saus
12u. 20min
Hartige krans met olijven, spek en cheddarkaas
Geen beoordelingen
Glutenvrije appel- en citroentaart
1u. 30min
Glutenvrije mini hazelnoot-confituur gebakjes (Linzer torte)
Geen beoordelingen
Speelse kippenpoten met kaas en mayonaise dip
Geen beoordelingen
Tarbot in champagnesaus
Geen beoordelingen
Spaanse brunch
1u. 15min
Pierogi met vlees
1u.
Donkere Chocolade-Avocadomousse
10min
Savooiekool Roulades met Rijst van Prei en Ham
1u. 40min
Gehaktballetjes met Groenten
20min