Apparaten en Accessoires
Mini Spaanse koningstaart (Mini Roscón de Reyes)
Voorbereiding 30min
Totaal 3u.
12 stuks
Ingrediënten
Aanzetdeeg
-
melk80 g
-
verse gist10 g
-
suiker1 tl
-
broodbloem130 g
Deeg
-
suiker120 g
-
citroen liefst biologisch, enkel de schil, zonder wit merg1
-
sinaasappel liefst biologisch, enkel de schil, zonder wit merg1
-
melk60 g
-
boter op kamertemperatuur70 g
-
eieren2
-
verse gist20 g
-
oranjebloesemwater (zie tip)30 g
-
broodbloem450 g
-
zout1 snuifje
Opbouw en afwerking
-
ei losgeklopt1
-
gemengd gekonfijt fruit naar eigen smaak100 - 150 g
-
amandelvlokken30 g
-
suiker (bevochtigd met een paar druppels water)50 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
8.03 g
Calorieën
1268 kJ /
303 kcal
Vetten
7.58 g
Vezels
1.87 g
Koolhydraten
50.72 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Traditionele recepten
47 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Bladerdeegtaart met Prei en verse en gerookte Zalm
Geen beoordelingen
Snackflix Board
Geen beoordelingen
Soezen met Crumble, Frambozenvulling en Witte Chocoladeroom
Geen beoordelingen
Geroosterde Kalkoen met Romige Pancetta, Citroen en Kruidenvulling
Geen beoordelingen
Boekweit flammkuchen met wortelgroenten en gorgonzola met chilihoningglazuur
Geen beoordelingen
Tosti met cottage kaas
Geen beoordelingen
Oost-Europese brunch
Geen beoordelingen
Nyonya kip-curry bun
Geen beoordelingen
Gefermenteerde wortelen
Geen beoordelingen
Tunesische Chorba
45min
Gecondenseerde melkdrank Dalgona-koffie
10min
Vanillesaus (crème anglaise)
10min