Apparaten en Accessoires
Pierogi met vlees
Voorbereiding 40min
Totaal 1u.
6 porties
Ingrediënten
Vulling
-
uien in vier gesneden100 g
-
koolzaadolie20 g
-
rundvlees gekookt, in stukken (zie tip)320 - 350 g
-
wortelen gekookt, in stukken (zie tip)40 - 50 g
-
zout½ tl
-
gemalen zwarte peper½ tl
-
gedroogde marjolein¼ - ½ tl
Pierogi
-
water en iets meer om de pierogi te koken250 g
-
ei1
-
koolzaadolie20 g
-
bloem en iets meer om te bestuiven560 g
-
zout en iets meer om de pierogi te koken1 snuifje
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 portie
Eiwitten
20.3 g
Calorieën
2006 kJ /
479 kcal
Vetten
12.1 g
Vezels
3.1 g
Koolhydraten
74.3 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Traditionele recepten
47 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Gebraden kip met ovengegaarde Groenten
Geen beoordelingen
Brioche met Cacao en Witte-Chocoladestukjes
Geen beoordelingen
Speltbrood
Geen beoordelingen
De eerste hap: Vruchtenpuree
Geen beoordelingen
Menu: Spaghetti in Notensaus en Ham Wraps met Groenten
Geen beoordelingen
Kimchi kaasdip
Geen beoordelingen
Panuchos de cochinita pibil (Mexicaanse taco's)
35min
Sous-vide miso aubergine
2u. 45min
Vegan Bonenburgers met Rode Bosbessensaus
Geen beoordelingen
Pistache Kunafa Brownie
Geen beoordelingen
Vegan Lasagne met Linzen
Geen beoordelingen
Vanille-ijs
12u.