Apparaten en Accessoires
Cecina ham en geitenkaaskroketten
Voorbereiding 45min
Totaal 9u. 20min
40 stuks
Ingrediënten
-
Cecina ham in stukken (zie tip)150 g
-
olijfolie20 g
-
boter60 g
-
uien in stukken40 g
-
bloem160 g
-
melk800 g
-
zout½ tl
-
verse geitenkaas150 g
-
paneermeel300 - 400 g
-
eieren los geklopt2 - 3
-
bakolie500 - 600 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Natrium
182.8 mg
Eiwitten
4.1 g
Calorieën
514 kJ /
123 kcal
Vetten
7.5 g
Vezels
0.2 g
Verzadigd vet
7.5 g
Koolhydraten
1 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Traditionele recepten
47 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Gevulde Tomaten met Shakshuka, Mozzarella en gepocheerde Eieren
Geen beoordelingen
Op Cederhout gegrilde Zalm met Pesto en Paddenstoelen-orzotto
1u. 50min
Speculoos Druiven Tiramisu
1u.
Pizza-Burrata
1u. 40min
MENU - Champignon-aardappelsoep, gevuld kalfsvlees met oven-aardappelen en pastinaak, mandarijn-tiramisu
Geen beoordelingen
Knapperige zaadstokjes met spek en kaas
35min
Tarte Tatin
2u.
Frisse koolsalade
15min
Vegan Oesterzwam Soep
40min
Pistache Crème Brûlée
3u. 20min
Zeevruchtensoep
30min
Veelzijdige gladde soep
45min