Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Rindfleischfüllung
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 20 g Öl
- 320 - 350 g Rindfleisch, ohne Knochen, gekocht, in Stücken (siehe Tipp)
- 40 - 50 g Möhren, gekocht, in Stücken (siehe Tipp)
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- ¼ - ½ TL Majoran, getrocknet
Pierogi und Fertigstellung
- 250 g Wasser und mehr zum Kochen
- 1 Ei
- 20 g Öl
- 560 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 1 Prise Salz und mehr zum Kochen
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2006 kJ / 479 kcal
- Eiwitten
- 20 g
- Koolhydraten
- 74 g
- Vetten
- 12 g
- Vezels
- 3.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Knoblauch-Kartoffel-Puffer
45min
Piroggen mit Fleischfüllung (Pierogi z mięsem)
1h 45min
Kalbspariser
14h 30min
Boeuf Bourguignon und warmer Zitronenkuchen mit Zitronensirup
2u. 20min
Kukuruz-Pancakes mit Speck und Schwammerln
1h
Muschelsuppe
40min
Chicken Drumsticks mit Whisky-Glasur
45min
Croissants
6h 30min
Mini-Donuts
2 godz. 45 min
Polnisches Sauerkrautgericht (Bigos)
1h 35min
Quarkbällchen
30min
Piroggen mit Kartoffel-Quark-Füllung (Pierogi ruskie)
4 godz. 30 min