Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Fleischfüllung
- 400 g Schweinehackfleisch
- 1 TL Salz
- 15 g Zucker
- ½ TL weißer Pfeffer
- 1 TL Sesamöl
- 15 g Sojasauce
- 50 g Wasser
Teig und Fertigstellung
- 350 g Wasser
- 15 g Zucker
- 1 TL Trockenhefe
- 500 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- ½ TL Salz
- 2 EL Öl
- 1 TL schwarzer Sesam
- 15 g Frühlingszwiebel, in feinen Ringen
- Voeding
- per 1 Stück
- Calorieën
- 640 kJ / 153 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 5 g
- Verzadigd vet
- 12 g
- Vezels
- 0.6 g
- Natrium
- 124 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pelmeni mit Meerrettich-Dip
1h 45 min
Schweinefleisch-Pilaw
50 Min
Xiao Long Bao (chinesische Teigtaschen)
12j
Süße Dampfbrötchen mit Sojadrink
1h 30 min
Täschchen mit Kohl und Schweinefleisch
1h 35 min
Jiaozi
1h 30 min
Teigtäschchen mit Zucchini und Geflügelhackfleisch (饺子)
1 Std. 10 Min
Japanische Ramen Nudelsuppe
1h 40min
Baozi (gedämpfte Teigtaschen) (包子)
1h 40min
Khachapuri - georgische Käse-Ei-Brote
2h
Wildreis-Pilaw mit Schweinefleisch
1 Std. 10 Min
Gebratene Teigtaschen mit Rindfleischfüllung (牛肉馅饼)
1 Std.