Veggie-Maki
TM6 TM5

Veggie-Maki

3.1 (12 beoordelingen)

Ingrediënten

Blumenkohl-Sushi-Reis

  • 400 g Blumenkohlröschen
  • 1000 g Wasser
  • 160 g Jasminreis
  • 5 g Zucker
  • 15 g Reisessig
  • ¼ TL Salz

Füllung und Fertigstellung

  • 4 Nori-Blätter
  • 4 Streifen Gurke, geschält, (à ca. 80 g)
  • 120 g körniger Frischkäse (20 % Fett)
  • Wasser zum Anfeuchten

Voeding
per 1 Portion
Calorieën
923 kJ / 217 kcal
Eiwitten
10 g
Koolhydraten
37 g
Vetten
2 g
Vezels
4.1 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten