Putenfleischstreifen anbraten
TM6

Putenfleischstreifen anbraten

3.6 (53 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 20 g Öl
  • 1 Knoblauchzehe
    of 20 g Zwiebel, in Spalten
  • 250 g Putenschnitzel, in Streifen (1,5 x 3-4 cm), trocken getupft
    of 250 g Putenbrustfilet, ohne Haut, in Streifen (1,5 x 3-4 cm), trocken getupft

Voeding
per 1 Portionen
Calorieën
1095 kJ / 262 kcal
Eiwitten
36 g
Koolhydraten
1 g
Vetten
13 g
Verzadigd vet
2 g
Vezels
0.1 g
Natrium
584 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten