Hähnchenfleischstreifen anbraten

Hähnchenfleischstreifen anbraten

3.2 97 beoordelingen
Voorbereiding 5min
Totaal 15min
2 Portionen

Ingrediënten

  • Öl
    20 g
  • Knoblauchzehe
    1
    20 g Zwiebel, in Spalten
  • Hähnchen-Oberschenkel, ohne Knochen und Haut in Streifen (1,5 x 3-4 cm), trocken getupft
    250 g
    250 g Hähnchenbrustfilet, ohne Haut, in Streifen (1,5 x 3-4 cm), trocken getupft

Voeding per 1 Portion

Calorieën 244 kcal / 1022 kJ
Eiwitten 18 g
Vetten 20 g
Koolhydraten 1 g
Vezels 0.1 g
Verzadigd vet 4 g
Natrium 245 mg

Bevalt het je?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer je voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je dit ook leuk...