Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (stagionatura 24 mesi)
- 100 g di mandorle pelate
- 10 - 15 foglioline di menta fresca (circa 5 g)
- 50 g di scalogno a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di panna (min. 30% di grassi), fresca
- 50 g di latte
- ½ cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 Ricetta completa
- Calorieën
- 6488 kJ / 1551 kcal
- Eiwitten
- 45 g
- Koolhydraten
- 14.9 g
- Vetten
- 146.2 g
- Verzadigd vet
- 45.4 g
- Vezels
- 13.2 g
- Natrium
- 1376.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pesto di carote e noci
10min
Pasta risottata con pesto di olive e mandorle
30 min
Penne peperoni e noci
35 min
Mousse di ricotta all'arancia
15 min
Muffin al rum e cioccolato
40 min
Lasagne ai funghi (Bimby Friend)
1 Std. 30 Min
Crema dessert alla birra
2 Std. 15 Min
Taralli zenzero e curcuma
1h
Cocktail alcolico alle fragole
10min
Tartufi al cioccolato e crema al Whisky
1h 10 min.
Fichi freschi ripieni
20 min
Pesto di pistacchi e speck
20 min