Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g di Parmigiano Reggiano, a pezzi (stagionatura 24 mesi)
- 100 g di mandorle pelate
- 10 - 15 foglioline di menta fresca (circa 5 g)
- 50 g di scalogno a pezzi
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di panna (min. 30% di grassi), fresca
- 50 g di latte
- ½ cucchiaino di sale
- Voeding
- per 1 Ricetta completa
- Calorieën
- 6488 kJ / 1551 kcal
- Eiwitten
- 45 g
- Koolhydraten
- 14.9 g
- Vetten
- 146.2 g
- Verzadigd vet
- 45.4 g
- Vezels
- 13.2 g
- Natrium
- 1376.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Risotto con uva e funghi
30 Min
Trofie pesto di pistacchi e arancia
20 Min
Tagliatelle al pesto di pistacchio e limone
30 Min
Risotto con fichi e speck
40 Min
Pesto di zucchine, pistacchi e basilico
10 Min
Pesto di erbe aromatiche e burrata
15 Min
Pesto di pistacchi e speck
20 Min
Penne alle erbe aromatiche e pomodori secchi
35 Min
Pesto di nocciole
10 Min
Pesto di carote e noci
10 Min
Tagliatelle con pesto di rosmarino
35 Min
Pesto ai fiori di zucca e pinoli
10 Min