Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
Rapsöl zum Einfetten
of Kokosöl zum Einfetten - 20 g Haselnüsse, ganz
- 250 - 280 g Wasser (siehe Tipp)
- 15 g frische Germ, zerbröselt
- 30 g Honig
- 250 g Weizen-Vollkornmehl
- 250 g Weizenmehl, glatt
- ½ TL Salz
- 20 g Olivenöl
- 20 g Walnüsse, halbiert
- 80 g Trockenobst, gemischt (z. B. Cranberrys, Pflaumen, Feigen, Marillen, Äpfel), in Stücken
- Voeding
- per 1 Scheibe
- Calorieën
- 523 kJ / 125 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 3 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 40 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bananen-Haferflocken-Kekse
30 min
Das Powerbrot
4h 20min
Rosinenbrötchen
2 godz. 30 min
Der Goldhamster - das Vollkornbrot mit Samen und Kurkuma
16h
Irisches Buttermilchbrot
45 Min
Menü: Couscous mit Marillen, Haselnüssen, Feta und Gemüse und Stracciatella-Creme
1h 15min
Apfelbrot mit Dörrfrüchten
4 godz.
Ofakatz (Germgugelhupf mit Früchten)
2h
Amaranth-Brötchen
9h
Irisches Buttermilchbrot
45 Min
Mediterranes Rosmarinbrot
1 godz. 55 min
Dinkelbrot
17sa 25 dk