Apparaten en Accessoires
Warme chocolademelk met karamel en whisky
Voorbereiding 5min
Totaal 25min
4 porties
Ingrediënten
-
witte suiker250 g
-
water30 g
-
opklopbare room, 30-40% V.G.250 g
-
boter koud, in 1 stuk (ong. 6 x 4 x 1 cm)30 g
-
citroensap (zie tip)1 tl
-
natuurlijk vanille-extract1 - 2 tl
-
melk700 g
-
cacaopoeder100 g
-
whisky30 g
-
slagroom als afwerking (zie tip)
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
8 g
Calorieën
3110 kJ /
743 kcal
Vetten
41 g
Vezels
24.1 g
Koolhydraten
79 g
Bevalt het je?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Karamel maken
14 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je dit ook leuk...
Alpenmacaroni
45min
Aardappel- en gedroogde champignonsoep
Geen beoordelingen
Pizzarolletjes met worst
1u. 20min
350 g sjalot fruiten
Geen beoordelingen
200 g ui kleuren
25min
300 g ui fruiten
Geen beoordelingen
Kerst stol
2u. 20min
Abrikozenlikeur
30min
Koffielikeur
40min
Soubisesaus
Geen beoordelingen
Krokante olijven
1u. 30min
Truffels van cacao en gedroogd fruit zonder toegevoegde suikers
45min