Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g witte suiker
- 30 g water
- 250 g opklopbare room, 30-40% V.G.
- 30 g boter, koud, in 1 stuk (ong. 6 x 4 x 1 cm)
- 1 tl citroensap (zie tip)
- 1 - 2 tl natuurlijk vanille-extract
- 700 g melk
- 100 g cacaopoeder
- 30 g whisky
- slagroom, als afwerking (zie tip)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 3110 kJ / 743 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 79 g
- Vetten
- 41 g
- Vezels
- 24.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
250 g sjalot fruiten
Geen beoordelingen
Franse brunch
Geen beoordelingen
Duitse brunch
1h 15min
Perzik-abrikoos zomerlekkernij
Geen beoordelingen
Boterham met medium hard gekookt ei, citrusmayonaise en kaas
Geen beoordelingen
Mexicaanse rozemarijnpunch
10min
Gerookte zalm sneetjes
Geen beoordelingen
350 g sjalot kleuren
Geen beoordelingen
Chocolade pudding zonder bloem
35min
Kweeperentaart
Geen beoordelingen
Zoet Marokkaans gebak (Briouettes)
35min
Couscous met lam en groenten
50min