Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- 10 g de pepinillos, escurridos
- 10 g de cebollín, en trozos
- 10 g de alcaparras, escurridas
- 1 huevo duro, pelado
- 200 g de mayonesa
- 4 filetes de bacalao, frescos (aprox. 1.5- 3-5 cm de grosor)
- 4 pizca de sal
- 4 cdas de harina de trigo
- 2 cdas de aceite vegetal
-
hojuelas de sal, al gusto
of flor de sal, al gusto
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 2329 kJ / 557 kcal
- Eiwitten
- 25.4 g
- Koolhydraten
- 9.4 g
- Vetten
- 46.5 g
- Verzadigd vet
- 6.5 g
- Vezels
- 0.5 g
- Natrium
- 1063.9 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sopa de jitomate y queso de cabra
20 λεπτ.
Crema de jitomate
30 λεπτ.
Crema de chile poblano
25 λεπτ.
Crema de espárragos y queso Brie
30 λεπτ.
Sopa de cebolla TM6
55 min
Crema de chícharo y jamón crocante
1ωρ.
Pasta para pay
1ωρ.
Salsa Bernesa TM6
20 λεπτ.
Tajine de pollo con pan pita TM6
3 Std. 45 Min
Salsa holandesa
15 λεπτ.
Bisque de camarón
25 λεπτ.
Focaccia con pesto de albahaca, mozzarella y jitomate fresco
3ωρ. 20 λεπτ.