Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 300 g de agua
- 1 ½ cucharadita de sal
- 250 g de batata pelada en trozos
- 120 g de leche
- 15 g de azúcar moreno
-
25
g de levadura prensada fresca
of 1 cucharadita de levadura de panadería deshidratada - 50 g de mantequilla en trozos (y algo más para engrasar)
- 1 huevo
- 420 g de harina de fuerza
- 1 cucharada de azúcar glas
- Voeding
- per 9 unidades
- Calorieën
- 10079 kJ / 2409 kcal
- Eiwitten
- 74 g
- Koolhydraten
- 398 g
- Vetten
- 58 g
- Verzadigd vet
- 31 g
- Vezels
- 24 g
- Natrium
- 2174 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bollos suizos de calabaza y canela
2 Std.
Pan de nueces
55 Min
Tortita de clara de huevo con coco y frutos rojos
45 Min
Bundt cake de calabacín y cacao
1 Std. 10 Min
Panecillos integrales con dip de queso y crudités
1 Std. 10 Min
Pan de yogur (larga fermentación)
16 Std. 10 Min
Bollitos para la cena
1h 40min
Panecillos de leche
4 Std. 30 Min
Pan trenzado judío (Challah) - Israel
2 Std.
Panecillos alemanes de trigo y centeno
12 godz. 30 min
Cinnamon rolls de calabaza
2u. 15min
Panecillos tiernos para desayuno
2sa 20 dk