Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g de parmesan, coupé en morceaux (3 cm)
La pâte
- 2 brins de romarin frais, effeuillés
- 30 g de tomates séchées au soleil
- 130 g d'eau
- 100 g de lait
- 1 c. à café de sucre en poudre
- 25 g de levure boulangère fraîche, émiettée
- 500 g de farine de blé
- 40 g d'huile d'olive
- 1 ½ c. à café de sel
Les œufs
- 6 œufs moyens (53-63 g), froids
- l'eau, jusqu'au marquage 1 litre (l)
La finition
- 1 c. à soupe d'huile d'olive, pour le moule
- 2 c. à soupe de chapelure, pour le moule
- 50 g de pesto rouge
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1146 kJ / 273.9 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 36.3 g
- Vetten
- 9.7 g
- Verzadigd vet
- 2.3 g
- Vezels
- 2.3 g
- Natrium
- 235.3 mg
Alternatieve recepten
Pizza Paneer Tikka
2 Std.
Galettes de pommes de terre farcies aux champignons
1sa
Œuf dur, parmesan et tomates séchées
45 Min
Mont-Blanc glacé
4h 20min
Pommes de terre farcies au poulet et champignons
1h 5min
Tarte aux oignons et curé nantais
1h 30min
Boulettes de chèvre aux dattes et sésame
15 min
Tarte aux oignons
2 Std.
Cassoulet de haricots au pesto de noix
4h 30min
Crumble de tomates au couscous et au safran
45 Min
Soufflé de pommes de terre au cheddar
1 godz. 45 min
Scotch eggs
1h 25min