Compatibele versies
Paprika Chicken with Vegetables and Mashed Sweet Potatoes
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 - 24 oz chicken tenderloins
- 5 oz broccoli florets
- 5 oz cauliflower florets
- 4 oz carrots, cut into thin rounds
- 1 garlic clove
- 1 tbsp extra virgin olive oil
- 1 tbsp paprika
- 1 tsp onion powder
- ⅛ tsp ground black pepper
- ¾ tsp salt, divided, to taste
- 1 oz chicken stock paste
- 30 oz water, divided
- 21 oz sweet potatoes, peeled, diced (½ in.)
- 1 oz corn starch
- 1 oz unsalted butter, to taste
- 1 oz heavy whipping cream, to taste
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2197 kJ / 525 kcal
- Eiwitten
- 51 g
- Koolhydraten
- 46 g
- Vetten
- 15 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 7 g
- Natrium
- 722 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Beefy Stuffed Peppers with Tomato Sauce
2 Std.
Turkey Bolognese Sauce
50 Min
Orange Garlic Chicken with Rice
50 Min
Penne Bolognese
40 Min
Turkey Chili
45 Min
Teriyaki Chicken
1 Std.
Pork tenderloin parcels
1 Std.
Greek Style Pork Stew
1 Std.
Slow Cooked Pot Roast
6h 20min
Chunky Beef Stew
2 godz. 10 min
Orange Herb Chicken and Rice
50 Min
Salisbury Steak TV Dinner
1 Std.