Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 500 g di acqua
- 420 g di fagiolini verdi freschi, puliti
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 4 foglie di basilico fresco
- 1 spicchio di aglio
- 30 g olio extravergine di oliva
- 20 g di farina di ceci
- 15 g di pangrattato + q.b.
- 1 cucchiaio di semi misti
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Voeding
- per 1 porzione
- Calorieën
- 675.5 kJ / 161.5 kcal
- Eiwitten
- 7.2 g
- Koolhydraten
- 8.1 g
- Vetten
- 11.4 g
- Verzadigd vet
- 2.6 g
- Vezels
- 4.2 g
- Natrium
- 260.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Burger di fagioli e pomodori secchi
35 Min
Mini burger di broccoletti e ceci
1h 35min
Burger di fagioli e feta
1h 35min
Burger di spinaci
40 Min
Burger piselli e ricotta
35 Min
Burger vegetale con salsa allo yogurt
1h 10min
Buns integrali con burger di barbabietole
3h 40min
Polpette di lenticchie rosse e carote con salsa schug
35 Min
Sformato vegetale
1hod.
Burger di cavolfiore, broccoli e ceci (vegan)
1hod.
Polpette di fagioli con salsa yogurt alle erbe
45 Min
Burger di zucchine
1hod.