Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Massa
- 320 g água
- 3 g fermento de padeiro fresco
-
400
g farinha tipo 65
of 400 g farinha de manitoba - 20 g azeite, mais q.b. p/ untar e p/ pincelar
- 1 c. chá de extrato de malte, líquido
- 8 g sal
Cobertura
- 1 dente de alho
- 20 g azeite, mais q.b. p/ regar
- 200 g curgete cortada em cubos (2 cm)
- 1 - 2 pitadas de sal
-
150
g queijo mozarela de búfala escorrido, cortado em fatias
of 150 g queijo mozarela escorrido, cortado em fatias - 200 g tomate-cereja cortado em metades
- 50 g queijo parmesão, em lascas
- 3 - 4 folhas de manjericão
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2560 kJ / 611 kcal
- Eiwitten
- 22 g
- Koolhydraten
- 75 g
- Vetten
- 23 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 4.8 g
- Natrium
- 1060 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Bao de cogumelos salteados e molho barbecue
1 godz. 15 min
Técnica Pappardelle
30 min
Mochis com recheio de gelado (Mochi aisukurimu)
1 godz.
Ciabatta com azeitonas
1 godz. 30 min
Cappucino gelado de kiwi e manjericão
3hod.
Pickles de cebola -TM5
Geen beoordelingen
Baba ghanoush em pão pita com borrego
1 Std. 50 Min
Massa de gemas
20min
Sanduíches de gelado com brownie de manteiga de amendoim
3hod.
Sorvete de manga
8 godz.
Massa de ovo
20min
Mojito de lima sem álcool
25 min