Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g sementes de linhaça dourada
- 10 g sementes de gergelim branco cru
- 10 g sementes de chia
- 35 g semente de abóbora crua
- 35 g semente de girassol crua
- 350 g água
- 40 g mel
- 5 g fermento biológico seco
- 500 g farinha de trigo, mais q. b. para polvilhar
- 50 g flocos de aveia
- 30 g azeite de oliva extra virgem, mais q. b. para untar
- 13 g sal
- água, q. b. para pincelar
- Voeding
- per 1 fatia
- Calorieën
- 1209.4 kJ / 289.1 kcal
- Eiwitten
- 8.3 g
- Koolhydraten
- 40.5 g
- Vetten
- 10.9 g
- Verzadigd vet
- 1.2 g
- Vezels
- 3 g
- Natrium
- 423.7 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pão alemão
2h
Pão com sementes e aveia
5h 30min
Pão de cenoura
1 Std. 40 Min
Pão integral com tomilho-limão
2 godz. 35 min
Pão de mandioquinha
1 Std. 10 Min
Doce de abóbora com coco
1h 5min
Compota de goiaba
55min
Pão de forma
1h 35min
Pão de cinco sementes
1h 50 min.
Pão de forma
3 Std.
Rochedos de aveia, coco e mel
25min
Pão mediterrânico de alecrim
1h 55 min