Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Caldo de borrego
- 2 cebolas cortadas em metades (160 g aprox.)
- ½ cabeça de alho cortada horizontalmente
- 5 - 6 pés de tomilho
- 500 - 600 g pá de borrego c/ osso
- Sal q.b. p/ temperar
- Pimenta q.b. p/ temperar
- 600 g abóbora-manteiga cortada em pedaços
- Azeite q.b. p/ regar
- 100 g cenoura cortada em pedaços (3 cm)
- 50 g talo de aipo cortado em pedaços (3 cm)
- 1200 g água, mais 2-3 c. sopa de água p/ o tabuleiro
- 2 folhas de louro
Ravioli e abóbora assada
- 300 g farinha tipo 65, mais q.b. p/ polvilhar
- 3 ovos
- 15 g azeite
- 1 ½ c. chá de sal
- 100 g queijo ricota
- 2 c. sopa de molho de soja
- 1 - 2 pitadas de noz-moscada
- 2 - 3 pitadas de pimenta preta
- Água q.b. p/ cozer ravioli
- Tomilho, só as folhas q.b. p/ guarnecer
- Voeding
- per 1 dose
- Calorieën
- 2014 kJ / 481 kcal
- Eiwitten
- 27 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 20 g
- Verzadigd vet
- 7 g
- Vezels
- 5.2 g
- Natrium
- 563 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Raviolis de nozes com molho de limão e coentros
1h
Noodles ao estilo de Singapura - TM6
Geen beoordelingen
Limonada de rosas
Geen beoordelingen
Sopa vegan de cogumelos, alho-francês e arroz com pão torrado
45min
Massa choux sem glúten
1h 10min
Gaspacho de pepino e rúcula com cornichons e hortelã
10min
Parfait de noz e ovos-moles da Ana Isabel Ferreira
5h
Bolas energéticas de amêndoa e baobab
15h
Terrine de salmão e alho-francês da Denize Soares
40min
Sanduíches de arroz japonesas (Onigirazu) com salmão teriyaki
1h 10min
Ceviche no ananás
6h 15min
Ganache de chocolate e maracujá para macarons
3hod. 10min