Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa madre de centeno
- 130 g de agua
- 10 g de pie de masa de centeno
- 100 g de harina integral de centeno
Biga
- 110 g de agua
- 1 trozo de levadura prensada fresca del tamaño de un guisante (1 g)
- 150 g de harina de fuerza
Soaker frío
- 40 g de ciruelas pasas sin hueso en dados de 1 cm
- 40 g de higos secos en dados de 1 cm
- 60 g de avellanas tostadas sin piel
- 80 g de agua fría
Masa principal
- 1 cucharadita de aceite para engrasar
- 50 g de avellanas tostadas sin piel
- 50 g de agua fría
- 5 g de levadura prensada fresca
- 80 g de harina integral de centeno
- 110 g de harina de fuerza
- 2 cucharaditas de sal (10-12 g)
- 1 ½ cucharaditas de semillas de hinojo
- ¼ de cucharadita de anís en grano
-
10
g de aceite de avellanas
of 10 g de aceite de girasol
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 912 kJ / 218 kcal
- Eiwitten
- 6.1 g
- Koolhydraten
- 32.6 g
- Vetten
- 7.5 g
- Verzadigd vet
- 0.6 g
- Vezels
- 4.3 g
- Natrium
- 395.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Empanada murciana de atún
45 Min
Bartolos
40 dk
Tarta de manzana de la abuela (Apple pie)
1 Std. 10 Min
Panecillos de beicon con pera y tomillo
15 godz.
Bollos de espelta malteados con semillas de amapola y sésamo
14 Std. 30 Min
Bizcocho de nectarinas al oporto
1sa
Pudin de brioche con pera y crumble de nuez
4 godz.
Pastel semifrío de praliné de avellanas
13 Std.
Pizza de calabacín con espinacas
1sa 30 dk
Croquetas de piquillo con cebolla caramelizada (sin gluten, sin huevo y sin lácteos)
9 godz. 30 min
Pan de molde con frutas deshidratadas
2 Std. 30 Min
Cuernos de brioche
2 Std. 30 Min