Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g de leche
-
20
g de levadura prensada fresca desmenuzada
of 2 cucharaditas de levadura de panadería deshidratada (8 g) - 350 g de harina de fuerza (y algo más para espolvorear)
- 4 huevos
- 60 - 100 g de azúcar
- 1 cucharadita de sal
- 170 g de mantequilla en trozos pequeños (y algo más para engrasar)
- 1 yema de huevo ligeramente batida para pincelar
- Voeding
- per 1 rebanada
- Calorieën
- 836 kJ / 200 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 20 g
- Vetten
- 11 g
- Vezels
- 0.88 g
Alternatieve recepten
Bizcocho de manzana
1h
Panettone con chocolate y naranja
3 Std. 20 Min
Pan básico
3 Std. 45 Min
Baguette
3 Std. 45 Min
Suizos
2h 30min
Stollen de chocolate
2 godz.
Roscón de Reyes
4 Std.
Masa quebrada
5 Min
Pan de leche
2 godz. 20 min
Masa para empanada con levadura
1 godz. 20 min
Hojaldre rápido
2 godz.
Bollos de mantequilla de Bilbao
5 Std.