Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 360 g de agua
- 20 g de levadura prensada fresca
- 550 g harina de fuerza
- 1 cucharadita de sal
- copos de avena para rebozar
- romero seco desmenuzado para rebozar
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 2860 kJ / 683 kcal
- Eiwitten
- 24.7 g
- Koolhydraten
- 135.7 g
- Vetten
- 3.6 g
- Verzadigd vet
- 0.4 g
- Vezels
- 6.2 g
- Natrium
- 787 mg
Alternatieve recepten
Pan plegado de ajo y hierbas
1h 40min
Pan de trigo, centeno y maíz
3ч.
Croquetas de berenjena, queso rulo y nueces
5h
Pan blanco
3sa 10 dk
Bollitos de yogur con higos, pasas y orejones
1h 50 min
Samosas de espinacas y queso feta
30 min
Masa de pan básica
1 godz.
Trenzas malteadas de semillas de amapola
15h 30min
Bollos de espelta malteados con semillas de amapola y sésamo
14h 30min
Alfajores de pistacho y pipas de calabaza
2ч.
Bagels con jamón y tomate
1 godz. 10 min
Pan payés con masa madre
16 Std.