Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 360 g de agua
- 20 g de levadura prensada fresca
- 550 g harina de fuerza
- 1 cucharadita de sal
- copos de avena para rebozar
- romero seco desmenuzado para rebozar
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 2860 kJ / 683 kcal
- Eiwitten
- 24.7 g
- Koolhydraten
- 135.7 g
- Vetten
- 3.6 g
- Verzadigd vet
- 0.4 g
- Vezels
- 6.2 g
- Natrium
- 787 mg
Alternatieve recepten
Pan blanco
3 Std. 10 Min
Pan de agua
3h
Mini baguettes rústicas
16 Std. 30 Min
Pan de calabacín y zanahoria con pipas
1 godz. 45 min
Pan de trigo, centeno y maíz
3h
Masa de pan básica
1 godz.
Bollitos para la cena
1 Std. 40 Min
Pan de molde con frutas deshidratadas
2 Std. 30 Min
Panecillos de leche
4 Std. 30 Min
Pan plegado de ajo y hierbas
1 Std. 40 Min
Focaccinas
3 Std. 30 Min
Cuernos de brioche
2 Std. 30 Min