Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 cucharadita de aceite para engrasar
- 210 g de agua fría
-
1
cucharadita de sirope de cebada malteada
of 1 cucharadita de miel - 10 g de levadura prensada fresca
- 400 g de harina de fuerza
- 1 ½ cucharaditas de sal (7-9 g)
- 100 g de mantequilla en trozos
- 100 g de agua
- 1 cucharadita de bicarbonato
- semillas de sésamo para espolvorear
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 1610 kJ / 384 kcal
- Eiwitten
- 7.5 g
- Koolhydraten
- 48.2 g
- Vetten
- 17.5 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Masa madre de centeno
96u. 20min
Pan payés con masa madre
16h
Mini baguettes rústicas
16u. 30min
Chapata con masa madre
17 Std.
Hogaza de centeno y espelta con suero de leche
17 Std.
Pan raíz de parmesano, aceitunas y nueces con masa madre (larga fermentación)
23u.
Trenzas malteadas de semillas de amapola
15h 30min
Hogaza de centeno con masa madre en banneton
16u. 45min
Pan greñado art
3h 30 min.
Roscas de espelta y miel con relleno de huevo duro y pepinillos
17u. 40min
Pan gallego con masa madre
15h 30min
Pan de trigo con masa madre
15 Std.