Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de agua fría
-
2
cucharaditas de sirope de cebada malteada
of 2 cucharaditas de miel - 200 g de yogur natural frío
- 500 g de harina de fuerza
- 5 g de levadura prensada fresca
- 2 cucharaditas rasas de sal (10-12 g)
- 1 cucharadita de aceite para engrasar
- 1 cucharada de cacao puro en polvo (optioneel)
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 8482 kJ / 2027 kcal
- Eiwitten
- 69.9 g
- Koolhydraten
- 383.8 g
- Vetten
- 20.1 g
- Verzadigd vet
- 5.9 g
- Vezels
- 13.3 g
- Natrium
- 4832.9 mg
Alternatieve recepten
Masa madre de centeno
96 Std. 20 Min
Masa madre de manzana y trigo
48 Std. 20 Min
Bollos de pan de batata
3h
Chapata con masa madre
17 Std.
Hogaza de trigo, centeno y especias con masa madre
16 Std. 30 Min
Masa madre en polvo
24h 10 min
Mezcla de especias para panes rústicos
5 Min
Pan de molde 100% integral con masa madre
15h
Pan moreno en sartén con masa madre
14 godz. 30 min
Pan de caja
2h 15min
Panecillos alemanes de trigo y centeno
12ωρ. 30 λεπτ.
Pan gallego con masa madre
15 godz. 30 min