Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de agua fría
-
2
cucharaditas de sirope de cebada malteada
of 2 cucharaditas de miel - 200 g de yogur natural frío
- 500 g de harina de fuerza
- 5 g de levadura prensada fresca
- 2 cucharaditas rasas de sal (10-12 g)
- 1 cucharadita de aceite para engrasar
- 1 cucharada de cacao puro en polvo (optioneel)
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 8482 kJ / 2027 kcal
- Eiwitten
- 69.9 g
- Koolhydraten
- 383.8 g
- Vetten
- 20.1 g
- Verzadigd vet
- 5.9 g
- Vezels
- 13.3 g
- Natrium
- 4832.9 mg
Alternatieve recepten
Masa madre de centeno
96 Std. 20 Min
Pan de trigo con masa madre
15 Std.
Pan greñado art
3h 30min
Hogaza de centeno con masa madre en banneton
16 Std. 45 Min
Pan de molde con masa madre
16 Std. 45 Min
Masa madre de manzana y trigo
48 Std. 20 Min
Pan pide integral (Pide ekmek)
2hod. 40min
Chapata con masa madre
17 godz.
Pan de molde 100% integral con masa madre
15 Std.
Pan retorcido con masa madre
16h
Pan payés con masa madre
16h
Pan gallego con masa madre
15h 30min