Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de agua fría
-
2
cucharaditas de sirope de cebada malteada
of 2 cucharaditas de miel - 200 g de yogur natural frío
- 500 g de harina de fuerza
- 5 g de levadura prensada fresca
- 2 cucharaditas rasas de sal (10-12 g)
- 1 cucharadita de aceite para engrasar
- 1 cucharada de cacao puro en polvo (optioneel)
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 8482 kJ / 2027 kcal
- Eiwitten
- 69.9 g
- Koolhydraten
- 383.8 g
- Vetten
- 20.1 g
- Verzadigd vet
- 5.9 g
- Vezels
- 13.3 g
- Natrium
- 4832.9 mg
Alternatieve recepten
Pan de trigo con masa madre
15h
Pan gallego con masa madre
15 Std. 30 Min
Masa madre de manzana y trigo
48 Std. 20 Min
Masa madre de centeno
96h 20min
Pan de molde 100% integral con masa madre
15h
Pan greñado art
3 Std. 30 Min
Pan de molde con masa madre
16h 45min
Trenzas malteadas de semillas de amapola
15 Std. 30 Min
Hogaza de centeno con masa madre en banneton
16h 45min
Masa madre de trigo
96 Std.
Pan de centeno con masa madre
2 Std. 50 Min
Pan payés con masa madre
16 Std.