Compatibele versies
Hogaza con granos de centeno y malta con masa madre
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa madre de centeno
- 200 g de agua
- 30 g de pie de masa de centeno
- 150 g de harina integral de centeno
Soaker
- 150 g de granos de centeno
- 250 g de agua
- 1 pellizco de sal
Masa principal
- 100 g de agua fría
- 10 g de sirope de cebada malteada
- 1 trozo de levadura prensada fresca del tamaño de un guisante (1 g)
- 300 g de harina de fuerza
- 2 cucharaditas de sal (10-12 g)
- 2 cucharaditas de especias para pan
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 9259 kJ / 2213 kcal
- Eiwitten
- 70.8 g
- Koolhydraten
- 464.4 g
- Vetten
- 10.1 g
- Verzadigd vet
- 1.2 g
- Vezels
- 50.1 g
- Natrium
- 4995.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan de agua
3h
Pan de trigo con masa madre
15h
Pan gallego con masa madre
15u. 30min
Masa madre de manzana y trigo
48 Std. 20 Min
Chapata con masa madre
17hod.
Masa madre de centeno
96 Std. 20 Min
Hogaza rústica de centeno y especias con masa madre
16h 15min
Pan de molde con masa madre
16h 45min
Hogaza de centeno con masa madre en banneton
16h 45min
Pan retorcido con masa madre
16h
Hogaza de trigo, centeno y especias con masa madre
16h 30 min
Pan payés con masa madre
16h