![Hogaza con granos de centeno y malta con masa madre Hogaza con granos de centeno y malta con masa madre](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/73ee47b3-71c8-41e0-975b-8081a5dd88f9/Derivates/7916a496-0359-40ca-8d25-d1aedeefaec0.jpg)
Compatibele versies
Hogaza con granos de centeno y malta con masa madre
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa madre de centeno
- 200 g de agua
- 30 g de pie de masa de centeno
- 150 g de harina integral de centeno
Soaker
- 150 g de granos de centeno
- 250 g de agua
- 1 pellizco de sal
Masa principal
- 100 g de agua fría
- 10 g de sirope de cebada malteada
- 1 trozo de levadura prensada fresca del tamaño de un guisante (1 g)
- 300 g de harina de fuerza
- 2 cucharaditas de sal (10-12 g)
- 2 cucharaditas de especias para pan (optioneel)
- Voeding
- per 1 Receta completa
- Calorieën
- 9259 kJ / 2213 kcal
- Eiwitten
- 70.8 g
- Koolhydraten
- 464.4 g
- Vetten
- 10.1 g
- Verzadigd vet
- 1.2 g
- Vezels
- 50.1 g
- Natrium
- 4995.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Pan rústico suizo (larga fermentación)
25 godz. 20 min
Bollitos de hinojo y alcaravea
14 godz.
Pan integral de centeno y espelta con masa madre
23h 30min
Pan de molde con masa madre
16h 45min
Pan de yogur (larga fermentación)
16 Std. 10 Min
Masa madre en polvo
24h 10min
Pan moreno en sartén con masa madre
14 godz. 30 min
Masa madre de centeno
96h 20min
Pan de molde 100% integral con masa madre
15h
Mini baguettes rústicas
16 godz. 30 min
Pan gallego con masa madre
15h 30min
Pan de trigo con masa madre
15h