Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 25 g d'huile d'olive
- 15 g de beurre
- 4 souris d'agneau
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 1 gousse d'ail
- 1 branche de thym frais
- 1 feuille de laurier
- 300 g de cidre brut
- 200 g d'eau
- 3 pincées de sel
- 3 pincées de poivre moulu
- 500 g de pommes de terre, détaillées en cubes (2 cm)
- 400 g de petits pois frais
- 50 g de crème liquide 35% m.g.
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4385 kJ / 1044.8 kcal
- Eiwitten
- 118.8 g
- Koolhydraten
- 42.3 g
- Vetten
- 37.5 g
- Verzadigd vet
- 14 g
- Vezels
- 24.5 g
- Natrium
- 684 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Caille, sauce à l'orange et carotte
45min
Pâtes à la tunisienne
35 min
Pot-au-feu de pintade
1h 20min
Navarin d'agneau printanier
1h 20min
Opérette de fruits de mer
1 Std. 40 Min
Cuisse de lapin farcie aux olives
1h 20min
Matelote de roussette au vin rouge
1 Std. 30 Min
Agneau à la méditerranéenne cuisson lente
6h 45min
Papillote de bar aux légumes, sauce vin rouge
55min
Agneau des Pyrénées aux haricots tarbais
13h 50 min
Navarin d'agneau printanier
1h 25min
Souris d'agneau à l'orange et aux épices
1 Std. 40 Min