Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Mantı-Teig
- 250 g Mehl
- 1 TL Salz
- 1 Ei
- 100 g Wasser
Joghurtsauce
- 3 Stängel Minze, abgezupft
- 2 Stängel Dill, abgezupft
- 1 Knoblauchzehe
- 250 g Joghurt, 3,5% Fett
- ½ TL Salz
- 2 Prisen Pfeffer
Füllung und Fertigstellung
- 2 Stängel Petersilie, abgezupft
- 1 Knoblauchzehe
- 120 g Feta
- 1 Eigelb
- Öl zum Einfetten
- Mehl zum Bemehlen
- 500 g Wasser
- 50 g Butter
- 40 g Biber Salçası (Paprikamark)
- Voeding
- per 1 Portion
- Calorieën
- 2037 kJ / 487 kcal
- Eiwitten
- 17 g
- Koolhydraten
- 50 g
- Vetten
- 24 g
- Vezels
- 2.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pelmeni mit Meerrettich-Dip
1h 45min
Kreppel
1h
Tschebureki
1h 20 min
Khachapuri - georgische Käse-Ei-Brote
2h
Nudeltaschen mit Kartoffelfüllung
1h 40min
Pirog mit Weißkohl-Kräuter-Füllung
2h
Piroschki mit Möhren-Füllung
4h 10 min
Wareniki mit Quark-Kirsch-Füllung
2h
Nudelsäckchen mit Joghurtsauce - Mantı
1h 45min
Crêpes à l'orange
1h
St. Petersburg - Joschiki
2 godz. 55 min
Piroggen mit Kartoffel-Quark-Füllung (Pierogi ruskie)
4h 30min