Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa de Jitomate
- 150 g de cebolla blanca, en mitades
- 10 hojas de albahaca frescas
- 1 diente de ajo, pelado
- 50 g de aceite vegetal
- 1200 g de jitomates, en trozos
- 1 cdita de azúcar
- ½ cdita de sal
Albóndigas de res
- 6 ramitas de perejil fresco, sólo las hojas
- 1 diente de ajo, pelado
- 400 g de carne molida de res
- 50 g de pan molido
- 2 huevos
- ½ cdita de sal, o al gusto
- 1 pizca de pimienta negra molida, o al gusto
- aceite de oliva, para engrasar
- 500 g de agua
- hojas de albahaca frescas, para decorar
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1741.5 kJ / 416.2 kcal
- Eiwitten
- 23.3 g
- Koolhydraten
- 18.1 g
- Vetten
- 28.2 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 666.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Lasaña boloñesa TM6
2 godz. 30 min
Sopa de espárragos y empanadas de pollo con verduras al vapor
55min
Estofado de pollo TM6
2h 15min
Salsa boloñesa
35min
Albóndigas en salsa de tomate en cocción lenta TM6
3h 40min
Papas Anna
1h
Estofado de res TM6
4 godz.
Albóndigas al vapor (500 g)
30min
Hamburguesas
40min
Albóndigas con salsa de champiñones al vino blanco
35min
Sopa versátil de verduras TM6
50 min
Espaguetti con albóndigas
55min