Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa de Jitomate
- 150 g de cebolla blanca, en mitades
- 10 hojas de albahaca frescas
- 1 diente de ajo, pelado
- 50 g de aceite vegetal
- 1200 g de jitomates, en trozos
- 1 cdita de azúcar
- ½ cdita de sal
Albóndigas de res
- 6 ramitas de perejil fresco, sólo las hojas
- 1 diente de ajo, pelado
- 400 g de carne molida de res
- 50 g de pan molido
- 2 huevos
- ½ cdita de sal, o al gusto
- 1 pizca de pimienta negra molida, o al gusto
- aceite de oliva, para engrasar
- 500 g de agua
- hojas de albahaca frescas, para decorar
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1741.5 kJ / 416.2 kcal
- Eiwitten
- 23.3 g
- Koolhydraten
- 18.1 g
- Vetten
- 28.2 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 666.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tiras de carne de res y cebolla doradas TM6
15min
Estofado de res
1h 40 min.
Crema de jitomate y Filetes de pescado con papas
50 min
Res con salsa de hongos en cocción lenta TM6
3h 55min
Truchas al vapor (4)
20min
Salsa de jitomate
35 min
Pollo a la tapenade con puré de papa y cebolla caramelizada
2h 15min
Pollo en salsa de pimiento con calabacita y cuscús de feta
55min
Pay de arroz con carne
1 godz. 15 min
Salsa boloñesa
35 min
Hamburguesas
40 Min
Albóndigas en salsa de tomate en cocción lenta TM6
3h 40 min