Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Salsa de Jitomate
- 150 g de cebolla blanca, en mitades
- 10 hojas de albahaca frescas
- 1 diente de ajo, pelado
- 50 g de aceite vegetal
- 1200 g de jitomates, en trozos
- 1 cdita de azúcar
- ½ cdita de sal
Albóndigas de res
- 6 ramitas de perejil fresco, sólo las hojas
- 1 diente de ajo, pelado
- 400 g de carne molida de res
- 50 g de pan molido
- 2 huevos
- ½ cdita de sal, o al gusto
- 1 pizca de pimienta negra molida, o al gusto
- aceite de oliva, para engrasar
- 500 g de agua
- hojas de albahaca frescas, para decorar
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1741.5 kJ / 416.2 kcal
- Eiwitten
- 23.3 g
- Koolhydraten
- 18.1 g
- Vetten
- 28.2 g
- Verzadigd vet
- 9 g
- Vezels
- 0.9 g
- Natrium
- 666.4 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Sopa de pollo con verduras
40min
Espaguetti con albóndigas
55min
Pollo a los cítricos en Varoma
1h 30min
Hamburguesas
40min
Pasta con carne molida
45min
Estofado de res TM6
4h
Pollo al vino (Coq au Vin) TM6
2h 15 min.
Estofado de pollo TM6
2h 15 min.
Rollo de carne bajo en sodio
1h
Albóndigas en salsa de tomate en cocción lenta TM6
3 Std. 40 Min
Caldo de pollo con huevo y limón (Avgolemono)
1h 15min
Estofado de res y cerveza con puré Colcannon en cocción lenta TM6
5h 5min