Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Bladerdeeg
- 300 g bloem, en iets meer om te bewerken
- 50 g cacaopoeder
- 300 g boter, voorheen in stukken bevroren
- 2 snuifjes zout
- 150 g water
Chocoladeganache
- 200 g pure chocolade, in stukken
- 200 g opklopbare room, 30-40% V.G.
- 2 eierdooiers
- 1 ei (geheel)
Afwerken
- 1 ei (geheel)
- 1 snuifje zout
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 2826 kJ / 679 kcal
- Eiwitten
- 9.8 g
- Koolhydraten
- 35.8 g
- Vetten
- 54.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Glutenvrije, suikervrije mini Japanse katoen cheesecakes
Geen beoordelingen
Maïsbrood en cheddar muffins
Geen beoordelingen
Glutenvrije mini appeltaartjes (koolhydraatarm)
Geen beoordelingen
Tempé
48 Std.
Drie kaas pides
1h 40min
Alpenmacaroni
45min
Rassolnik (gepekelde augurken soep)
1h 20min
Plukbrood met eieren en zongedroogde tomaten
1h 30min
Taart van pindakaas en chocolade
1h 20min
Glutenvrije bloem
Geen beoordelingen
Koken van bulgur
35min
Chocolade cupcakes met vanille-kokos glazuur
Geen beoordelingen