Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Deeg
- 250 g bloem, en iets meer om te bewerken
- 125 g koud water
- 1 tl zout
- 250 g boter, in stukken (2 cm - 6 uur van tevoren bevroren)
Vulling
- 100 g rauwe amandelen
- 500 g water
- 350 g pompoen vlees, in stukken (2 cm)
- 100 g boter, in stukken (2 cm)
- 100 g grof rietsuiker
- 1 ei
- 1 el donkere rum
- 1 eierdooier geklopt, om te kleuren
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 2509 kJ / 606 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 42 g
- Vetten
- 44 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bouillabaisse
Geen beoordelingen
Gestoomde zeetong met kruiden en wortelmousseline
1 Std. 5 Min
Zuivelvrije tzatziki
Geen beoordelingen
Aardappeltortilla met chorizo
50 Min
Miso witvis met sperziebonen en kikkererwtenpuree
Geen beoordelingen
Rode bietensalade op volkoren toast met halloumi
Geen beoordelingen
Beef Wellington
10h 10min
Hapje van watermeloen en zalm ceviche
25min
Soep van groene asperges met kruidige pijnboompitten
1 Std. 10 Min
Maanzaad-mayonaise
Geen beoordelingen
Mosselen met basilicum, amandelen en boter
40 Min
Advocaat
10 Min