Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Banketbakkersroom
- 75 g melk
- 1 eierdooier
- 15 g basterdsuiker
- 1 volle tl bloem
- ½ vanillestokje, in tweeën gesplitst en afgeschraapt
- 10 g boter
Hazelnootcrème
- 75 g zachte boter, in stukken
- 75 g hazelnootpoeder
- 75 g poedersuiker
- 1 ei
- 2 tl maïzena (zetmeel)
- 15 g rum
Deeg en afwerking
- 1 bladerdeeg (300 g deeg)
- 1 ei
- 3 el melk
- 1 el basterdsuiker
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 1561 kJ / 373 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 27 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Kruimeldeeg
5 min
Frangipanetaart
1 Std. 25 Min
Granité van koffie
8 Std. 10 Min
Engelse brunch
Geen beoordelingen
Millefeuille met chocolade en karamel
Geen beoordelingen
Driekoningentaart 100% chocolade
1 Std. 35 Min
Duo van zondagse vlechtbroodjes
2 Std. 10 Min
Vegan kruimeldeeg
Geen beoordelingen
Toffees
2 Std.
Pavlova krans met frambozencoulis, vijgen en granaatappel
6 Std.
Gebakken kaastaart
3h 10min
Soezendeeg
2 Std.