Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Banketbakkersroom
- 75 g melk
- 1 eierdooier
- 15 g basterdsuiker
- 1 volle tl bloem
- ½ vanillestokje, in tweeën gesplitst en afgeschraapt
- 10 g boter
Hazelnootcrème
- 75 g zachte boter, in stukken
- 75 g hazelnootpoeder
- 75 g poedersuiker
- 1 ei
- 2 tl maïzena (zetmeel)
- 15 g rum
Deeg en afwerking
- 1 bladerdeeg (300 g deeg)
- 1 ei
- 3 el melk
- 1 el basterdsuiker
- Voeding
- per 1 stuk
- Calorieën
- 1561 kJ / 373 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 27 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Boerenbrood
2h
Marshmallows
2 godz. 30 min
Paashaas apero-hapjes
Geen beoordelingen
Chocoladehazelnootpasta
45 Min
Chai latte parfait
15h 5min
Portugees crème brûlée
25min
Napoleon hoedjes
Geen beoordelingen
Pâté in korst
10 Std.
Peergelei
Geen beoordelingen
Knäckebröd met maanzaad en rozemarijn
1h 15min
Glutenvrij Focacciabrood
1 Std.
Avocadotartaar met ei en zalm
45 Min