![Sándwich de pulled pork Sándwich de pulled pork](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/cb75de03-1fff-4b1f-ba61-5da8ec1d33dc/Derivates/ee333250-f7d2-48ea-bbfc-e343d35d6f71.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Marinado en seco
- 1000 g de plateada de lomo de cerdo, cortada en trozos de 100 g aprox.
- 1 cucharadita de ají de color o paprika
- ½ cucharadita de canela en polvo
- 2 pellizcos de clavo de olor molido
- ½ cucharadita de ajo en polvo
- ½ cucharadita de sal
Pulled pork
- 120 g de cebolla cortada en cuatro
- 60 g de zanahoria cortada en trozos
- 50 g de kétchup
- 150 g de salsa barbecue
- 25 g de salsa de soya
- 25 g de vinagre de vino blanco o tinto
- 20 g de salsa inglesa
- 300 g agua
Ensalada coleslaw y montaje
- 200 g de repollo morado cortado en dos
- 100 g de zanahorias en trozos
- 100 g de manzana verde en trozos
- 20 g de cebollín, solo la parte blanca
- 2 pellizcos de sal
- 1 pellizco de pimienta negra recién molida
- 2 cucharadas de mayonesa
- 8 panes de sándwich
- 8 - 16 hojas de lechuga
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2311 kJ / 552 kcal
- Eiwitten
- 22.8 g
- Koolhydraten
- 47 g
- Vetten
- 30.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lomo saltado con arroz - Perú
1 Std.
Tartar asiático de salmón
1 Std. 15 Min
Pisco sour
10 min
Tiradito de camarones con pasta de ají amarillo
1hod. 25min
Pasta corta con pollo
45min
Crema de zapallito italiano
50 Min
Arroz caldoso con leche de coco y camarones
50 Min
Mini marraquetas
3 godz. 5 min
Pastelera de choclo
1 Std.
Mousse de maracuyá
2h 10min
Pasta de ave palta y ave pimentón
35min
Pie de limón
3 godz. 15 min