Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g de cebolla en trozos
-
30
g de aceite de coco
of 30 g de manteca clarificada - 400 g de apio en trozos
- 300 g de zapallito en trozos
- 750 g de agua
-
1
cubito de caldo de verduras
of 1 cucharada de concentrado de caldo de verduras casero - 1 cucharadita de sal marina
- 1 cucharadita de cúrcuma molida
- 1 pellizco de pimienta molida
- 40 g de crema
- 1 cucharada ciboulette fresco picadas para servir
- 2 cucharada de hojas de perejil fresco picadas para servir
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 548 kJ / 131 kcal
- Eiwitten
- 1 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 8 g
- Vezels
- 2 g
Alternatieve recepten
Helado de palta y banana
5min
Soufflé de acelga y queso
35min
Ensalada de cuscús de coliflor
15 Min
Ñoquis de sémola con salsa reina
1h
Quiche de zapallito italiano
1h 10min
Sopa de calabaza y cúrcuma
35min
Crema de zapallito italiano
50min
Pastel de papas con pino de berenjenas
1h 20min
Puré de papas al estilo Argentino
50min
Cebolla caramelizada
45 Min
Crema de zapallo camote aromatizada al jengibre
50min
Risotto con hongos a la cerveza
40min