Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Sellado de la carne
- 2 cucharadas de aceite de oliva
- 2 cucharadas de mantequilla
- 1 cucharada de azúcar
- 800 g de lomo centro de cerdo
- ½ cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra recién molida
Salsa y cocción de la carne
- 200 g de chalotas cortadas en cuatro
- 50 g de mantequilla
- 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra recién molida
- 400 g de vino blanco
- 300 g de agua
- 20 g de miel de abeja
- 50 g de damascos deshidratados
- 50 g de ciruelas descarozadas deshidratadas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2051 kJ / 490 kcal
- Eiwitten
- 28.9 g
- Koolhydraten
- 24.1 g
- Vetten
- 26.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Lomo strogonoff con espárragos al vapor
55min
Salmón con arroz y salsa de mostaza
35min
Ropa vieja con arroz blanco y plátano
4 Std. 30 Min
Empanadas de champiñones
2h 10min
Pastelera de choclo
1hod.
Cazuela de porotos con rabas y camarones
6 Std. 10 Min
Chevalier de queso y jamón
1 Std. 5 Min
Galette de pollo
2 Std.
Cuadraditos de almendra
50min
Filete con salsa de alcaparras
3 Std. 25 Min
Pollo coronación
1h 10min
Asado alemán
1 Std. 25 Min