Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La ganache
- 200 g de chocolat blanc, cassé en morceaux
- 280 g de crème liquide
Les biscuits
- 75 g de chocolat noir, cassé en morceaux
- 125 g de beurre, en dés
- 65 g de sucre en poudre
- 1 pincée de sel
- 2 c. à soupe de cacao en poudre non sucré
- 20 g de farine de blé, pour le plan de travail
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 731 kJ / 175 kcal
- Eiwitten
- 2 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 12 g
Alternatieve recepten
Génoise au chocolat
45 min
Opéra
24h
Eclair au chocolat
1h 15min
Spritz au chocolat
50 min
Roulé de speculoos au chocolat
2 Std. 50 Min
Mille-feuille classique à la vanille
7 godz. 10 min
Tarte tropézienne façon paris-brest
3 Std.
Croissants aux pépites de chocolat
5 Std. 40 Min
Demi-sphère vanille-caramel
7 godz. 30 min
Brookie
1h
Pains au lait et pépites de chocolat
3 Std. 30 Min
Brioche suisse aux pépites de chocolat
6h 15 min