Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de cassonade
- 200 g d'eau
- 3 morceaux de zeste d'orange (environ 5 x 1,5 cm)
- 60 g de jus d'orange (environ 1 orange)
- 2 bâtons de cannelle, et plus pour servir
- 6 clous de girofle
- ¼ c. à café de noix de muscade moulue
- 2 gousses de cardamome, écrasées
- 2 anis étoilé
- 750 g de cidre
- 1 orange, en tranches, pour servir
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 375 kJ / 89 kcal
- Eiwitten
- 0.5 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 0.2 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 13.2 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Massepain
1h 10min
Dessert au café
15min
Magret de canard et sabayon à l'orange
2 Std. 20 Min
Biscuits au pain d'épices
2 Std. 20 Min
Côte de porc sous-vide et salade de pommes
2 Std. 40 Min
Yaourt à boire pomme, ananas et citron vert
13u. 25min
Batch Cooking | Salade de farfalle aux petits pois, roquette et pignons de pin & muffins aux fruits
1 Std.
Shortbread caramel au beurre salé
2h 25min
Sauce aurore (béchamel à la tomate)
Geen beoordelingen
Sabayon
15min
Crème fraîche
12 godz. 5 min
Filets de saumon au sarrasin et aux asperges
40min