Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 160 g de agua
- 10 g de levadura prensada fresca
- 250 g de harina de fuerza
- ½ cucharadita de sal
Cobertura
- 200 g de cebolla cortada en juliana
- 30 g de mantequilla
- 200 g de crème fraîche
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta negra recién molida
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- 200 g de dados de beicon ahumado
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 5038 kJ / 1205 kcal
- Eiwitten
- 39.91 g
- Koolhydraten
- 99.31 g
- Vetten
- 7.04 g
- Vezels
- 6.52 g
Alternatieve recepten
Focaccia rellena
4 Std. 20 Min
Tartaletas de verduras con chistorra, morcilla y huevo de codorniz
1 Std. 10 Min
Galletas de parmesano con tomate y jamón
1h 30min
Mandonguilles de abadejo
1 Std.
Tarta flambeada alsaciana de vieiras al aceite de vainilla
1 Std. 5 Min
Torta de tomate (Comunidad Valenciana)
1h 40 min
Rollerpizza
1 Std.
Focaccia de Puglia
1 Std.
Focaccia con manzana al tomillo
2 Std. 10 Min
Focaccia de cherrys con hierbas provenzales
50 Min
Pizza genovesa de cebolla
1 Std.
Bougatsa griega con miel y pistachos
4 Std. 45 Min