![Tarta flambeada alsaciana Tarta flambeada alsaciana](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/3FAC61A0-D643-4552-B8E1-AEE6B83389DA/Derivates/6DFB3114-822B-47CA-9A86-47B3825AC257.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Masa
- 160 g de agua
- 10 g de levadura prensada fresca
- 250 g de harina de fuerza
- ½ cucharadita de sal
Cobertura
- 200 g de cebolla cortada en juliana
- 30 g de mantequilla
- 200 g de crème fraîche
- 1 cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta negra recién molida
- 1 pellizco de nuez moscada molida
- 200 g de dados de beicon ahumado
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 5038 kJ / 1205 kcal
- Eiwitten
- 39.91 g
- Koolhydraten
- 99.31 g
- Vetten
- 7.04 g
- Vezels
- 6.52 g
Alternatieve recepten
Pizza de cerveza con jamón ibérico, higos y rúcula
50 мин.
Tarta tatin de tomates
1u. 10min
Rollerpizza
1h
Pizza de trucha ahumada, alcaparras y mascarpone
30min
Bao buns negros con calamares
40min
Coca de chipirones y boletus al ajillo
40min
Pan milhojas de sobrasada y queso
2 Std. 10 Min
Pizza genovesa de cebolla
1h
Focaccia de Puglia
1h
Coca mallorquina de espinacas con sardinas
30min
Pizza nero di sepia con pulpo y pesto de almendra
25min
Focaccia de cherrys con hierbas provenzales
50 мин.