Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Prefermento
- 80 g de harina de fuerza
- 80 g de agua mineral
- 5 g de levadura prensada fresca
Pan
- 170 g de harina de fuerza (y un poco más para trabajar la masa y para el banetton)
- ½ cucharadita de sal
- 110 g de agua mineral
- 5 g de levadura prensada fresca
- aceite (para untarse las manos y para el bol)
Tomate para untar
- 250 g de tomate maduro en cuartos
- 1 diente de ajo negro
- ½ cucharadita de sal
- 40 g de aceite de oliva
Montaje
- 100 g de jamón ibérico en lonchas finas
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1043 kJ / 249 kcal
- Eiwitten
- 8.8 g
- Koolhydraten
- 33.2 g
- Vetten
- 9 g
- Verzadigd vet
- 1.5 g
- Vezels
- 2.2 g
- Natrium
- 583.3 mg
Alternatieve recepten
Pan básico
3h 45min
Bollitos de aceite
40 min
Panecillos con semillas de amapola
2h 40 min
Bretzel
1 Std. 15 Min
Hogaza de centeno, pipas y linaza
16u. 50min
Barras de trigo y espelta con masa madre
21h
Aceite aromático con aceitunas negras
30 min
Pan de maíz (Broa de milho)
3 Std. 30 Min
Hogaza rústica con centeno
16 Std.
Bisque de vieiras y costrini de romero (Cocción lenta)
5h
Pan cebra
3 godz.
Pan de ajoblanco y pasas
3h 20min