Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Relleno
- 500 g de carne picada de ternera
- 500 g de agua hirviendo
- 400 g de cebolletas en trozos
- 100 g de pimiento verde
- 2 dientes de ajo
- 30 g de aceite de girasol
- 60 g de manteca de cerdo
- 1 cucharada de azúcar
- 30 g de pasas sin semillas (optioneel)
- 10 g de sal
- 1 cucharadita de orégano seco
- 1 cucharadita de condimento de chile en polvo
- 1 cucharadita de clavo molido
- 1 cucharadita de comino molido
- 1 cucharadita de pimienta molida
Montaje
- 3 huevos duros
- 2 paquetes de obleas de masa para empanadillas grandes (de 280 g c/u)
- 16 aceitunas verdes sin hueso cortadas por la mitad
- 500 g de aceite para freír
- 2 - 3 cucharadas de azúcar para espolvorear
- Voeding
- per 1 unidad
- Calorieën
- 774 kJ / 185 kcal
- Eiwitten
- 3.81 g
- Koolhydraten
- 7.94 g
- Vetten
- 15.36 g
- Vezels
- 0.64 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Empanadillas de maíz (empanadas de humita)
2 Std. 30 Min
Empanadas de pollo
2 Std. 30 Min
Alfajores rellenos de dulce de leche
1 Std. 50 Min
Ñoquis de calabaza al queso taleggio
1 Std. 10 Min
Hamburguesa de carne deshilachada estilo BBQ (BBQ pulled pork buns)
1 godz. 30 min
Tortillas de trigo y fajitas de ternera
1 godz.
Pizza armenia (lehmeyun)
1 godz. 30 min
Pastafrola de membrillo
2 Std.
Entraña a la plancha con patatas y salsa criolla
30 Min
Ñoquis de patata
50min
Pastel de carne y patata (Hachis Parmentier)
50min
Pascualina
1h 45min