![Arroz caldoso con leche de coco y camarones Arroz caldoso con leche de coco y camarones](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/dedaf462d2d9db2eb3b4e5d3c6c872b8/Derivates/2d3cf3722f7040bf31fe4f65f8e59f41d4387482.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Cocción del arroz
- 1000 g de agua
- 2 ½ cucharadita de sal
- 20 g de aceite de oliva
- 250 g de arroz de grano largo
Sofrito
-
300
g de tomates maduros pelados, sin semillas y cortado en cuartos
of 300 g de tomates en conserva pelados, sin semillas y cortado en cuartos - 75 g de pimentón rojo en trozos
- 100 g de cebolla cortada en dos
- 5 g de jengibre fresco pelado
- 20 g de aceite de oliva
- 1 ½ cucharaditas de sal
- 1 pellizco de pimienta negra recién molida
Armado
- 250 g de leche de coco
-
1
cucharadita de concentrado de caldo de verduras casero
of 1 pastilla de caldo de verduras (para 0,5 l.) - 200 g de arvejas descongeladas
- 200 g de agua
- 500 g de camarones pelados, cocidos y sin venas
- ½ limón, su zeste y su jugo
- 10 g de hojas de cilantro fresco para decorar
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1397 kJ / 334 kcal
- Eiwitten
- 19 g
- Koolhydraten
- 43.7 g
- Vetten
- 9.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Pisco sour
10min
Caldillo de congrio
1h 45 min
Queque clásico
1 Std. 20 Min
Plateada al jugo
3h 40min
Charquicán con charqui
1 Std. 10 Min
Pastelera de choclo
1sa
Carbonada
1sa 15 dk
Crema de zapallo camote aromatizada al jengibre
50min
Budín de atún
50min
Pebre
20min
Porotos granados con mazamorra
1sa 15 dk
Crema de verduras con huevo pochado
50min