Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Marinada
- 10 g de aceite de oliva
- 6 - 8 hojas de albahaca fresca
- 2 ramitas de perejil fresco, solo las hojas
- 1 cucharadita de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra recién molida
- 4 - 6 filetes de pescado blanco de 120 - 250 g c/u (PJ: Reineta)
Salsa y cocción
- 20 g de aceite de oliva
- 1 ramita de perejil fresco, solo las hojas
- 150 g de cebolla cortada en cuatro
- 50 g de vino blanco
- 80 g de almendras laminadas tostadas
- 200 g de agua
- ½ cucharadita de sal
- 1 cucharadita de maicena
- 20 g de jugo de limón recién exprimido
- 20 g de mantequilla
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 1696 kJ / 405 kcal
- Eiwitten
- 34.4 g
- Koolhydraten
- 6.8 g
- Vetten
- 26.6 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crema de zapallito italiano
50 min
Plateada al jugo
3h 40min
Crema de verduras con huevo pochado
50 min
Pastelera de choclo
1 godz.
Pisco sour
10min
Porotos granados con mazamorra
1 godz. 15 min
Puré de betarragas
1 godz.
Queque clásico
1 Std. 20 Min
Pan amasado
55 min
Sopaipillas chilenas
45 min
Crema de zapallo camote aromatizada al jengibre
50 min
Pebre
20 min