Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Filete
- 900 - 1000 g de filete de vacuno sin grasa
- 2 cucharadas de mostaza de grano
- 1 pellizco de sal
- 1 pellizco de pimienta negra recién molida
- 10 g de aceite de oliva
- 1 ramita de romero fresco, solo las hojas
- 1 ramita de tomillo fresco, solo las hojas
- 1000 g de agua
Salsa de alcaparras
- 90 g de aceite de oliva
- 30 g de cilantro fresco, solo las hojas
- 50 g de salsa de soya
- 50 g de alcaparras, drenadas
- Voeding
- per 1 raciones
- Calorieën
- 1294 kJ / 309 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 3 g
- Vetten
- 18 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Plateada al jugo
3 godz. 40 min
Charquicán con charqui
1 Std. 10 Min
Pastelera de choclo
1 Std.
Pisco sour
10 Min
Porotos granados con mazamorra
1h 15 min
Queque clásico
1h 20min
Cremoso de mote
1h 20min
Chupe de locos
1h 20min
Pan amasado
55 min
Pasta de ave palta y ave pimentón
35 min
Sopaipillas chilenas
45 Min
Pebre
20min