Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de cebolla cortada en cuatro
- 20 g de aceite de oliva
- 125 g de longaniza picada en trozos de 1 cm
- 500 g de carne molida de vacuno
- 2 cucharaditas de sal
- 2 pellizcos de pimienta negra recién molida
- 400 g de tomates en conserva picados en cubos
- 1 cucharada de concentrado de tomate
- 60 g de vino tinto
- 30 g de jugo de limón
- 1 cucharada de ají de color o paprika
- 1 pellizco de comino molido
- 2 cucharaditas de mostaza de Dijon
- 1 cucharada de salsa inglesa
- 1 cucharada de orégano
- 1 cucharadita de canela en polvo
- ½ cucharadita de azúcar
- 1 hoja de laurel
- 1 cucharada de salsa Tabasco ® (opcional)
- 400 g de porotos rojos en conserva drenados
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2513 kJ / 601 kcal
- Eiwitten
- 41.4 g
- Koolhydraten
- 34.3 g
- Vetten
- 33 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Causa peruana de camarones
2h 50min
Strogonoff de pollo
40min
Arroz caldoso con leche de coco y camarones
50 min
Sándwich de pulled pork
5h 50 min
Risotto al azafrán con camarones (Black Diamond)
40min
Scones de queso y hierbas
35 min
Goulash
1h
Polenta gratinada
45 min
Ensalada de papas con aliño alemán
1 godz. 25 min
Moscow Mule de Frutos Rojos
5min
Curry de lentejas
1 godz. 25 min
Lomo en salsa strogonoff y arroz
55 Min